Delatnosti

Radno vreme
Ponedeljak – Petak: 09:00 – 17:00
Adresa
Admirala Geprata 15, Beograd
Kontakt telefon
+381 64 4811 251

Investicije

Finansiranje i sufinansiranje izgradnje stambenih, stambeno – poslovnih i poslovnih objekata na teritoriji Republike Srbije.

Upravljanje projektima

Upravljanje investicionim projektima kroz celokupan proces realizacije sa analizom, strategijom, upravljanjem rizikom, planiranjem, prilagođavanjem tehnoloških procesa, praćenjem i kontrolom projekata, finansijskim i investicionim planovima.

Konsalting

Konsultantske usluge u vezi sa investiranjem, pružanje logističkih usluga, podrške i savetovanja, istraživanja tržišta, profesionalno predstavljanje naših klijenata, kao i izrada prethodnih studija izvodljivosti i studija izvodljivosti kreiranih od strane naših iskusnih stručnjaka.

Projektovanje

Naši stručnjaci za arhitekturu i konstrukcije, podržani od strane tima stručnjaka za projektovanje instalacija, kreiraju konceptualni, idejni i glavni projekat, takođe i vrše revizije i tehničke kontrole za objekte raznovrsnih namena poput stambenih i poslovnih, industrijskih postrojenja i drugih višenamenskih objekata.

Stručni nadzor

Naši licencirani inženjeri i saradnici uključeni u projekat pružaju podršku nadzora na licu mesta, kontrolu kvaliteta, kontrolu dokumentacije, kvantitativnu kontrolu i druge usluge.

Inženjering

Koristimo naše iskustvo i profesionalne sertifikate za kontrolu građevinskih radova tokom sprovođenja i završetka investicionih projekata u svojstvu predstavnika institucija, kompanija, privatnih investitora, izvođača i podizvođača.

Bezbednost i zdravlje na radu

Sprovođenje i koordinacija od faze projektovanja kroz celokupnu realizaciju projekta.

Upravljanje kvalitetom

Implementacija i kontrola ISO standarda kako na nivou preduzeća, tako i na nivou investicionih projekata iz oblasti visokogradnje, niskogradnje i različitih industrijskih proizvodnih procesa.

Procena vrednosti imovine i radova

Procena vrednosti građevinskih radova, nekretnina, objekata, zemljišta od strane iskusnih i cenjenih procenitelja.

Odštetni zahtevi i kontrola ugovora

Regionalno i međunarodno iskustvo shodno aktuelnim lokalnim propisima i FIDIC formama ugovaranja, naročito na području bivših Jugoslovenskih republika i Bliskoistočnih zemalja.

Za sve dodatne informacije i konsultacije